Haber

Jandarmanın kuruluşunun 184. yılı

Jandarmanın kuruluşunun 184. yılı

SAMSUN Jandarma Teşkilatı’nın kuruluşunun 184. kuruluş yılı Samsun’da düzenlenen törenle kutlandı.

Jandarma Genel Komutanlığının kuruluşunun 184. yıl dönümü nedeniyle Şeref Anıtı’nda tören düzenlendi. Anıta çelenk sunulmasıyla başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti.

Törende konuşan Samsun İl Jandarma Komutanlığı Albay Ömer Ersever, “Jandarma Teşkilatı’nın kuruluşunun 184. yılını gururla kutlamanın mutluluğu ve heyecanı içindeyiz. Jandarmanın korunmasına yönelik hizmetleriyle her zaman milletimizin takdirini kazanmıştır. Milletimizin bölünmez bütünlüğünün, milletimizin huzur ve güvenliğinin ve kamu düzeninin sağlanmasının teminatıdır. Jandarma Genel Komutanlığı çalışanları olarak, milletimizin bize olan güveninin bilinciyle hareket eder, korur, ayakta tutar ve güçlendiririz. varolan güven ve sevgi bağı Kararlıyız ve kararlıyız Türk milletinin ebedi güvenliğini sağlayan jandarma gece gündüz soğuk sıcak yağmur hayatın her anında halkımızın hizmetinde olmuştur. -Çamur, kurulduğu günden bu yana yurdun her yerinde ve bundan sonra da olmaya devam edecektir.”

Anıt önünde toplu fotoğraf çekiminin ardından program sona erdi. Ayrıca programa, Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanı Tuğamiral Ahmet Bahadır, Samsun İl Emniyet Müdürü Nihat İhtimam ile kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilileri katıldı.

hamurhaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu