Teknoloji

Bilkom Distribütörlüğünden Gelen İlk PlayStation 5’ler Satışa Çıktı: İşte Fiyatları

Geçtiğimiz hafta sizlerle paylaştığımız bir haberimizde, Türkiye’deki faaliyetlerini askıya alan PlayStation 5 için Sony’nin yeni Türkiye distribütörünün Bilkom olduğunu belirtmiştik. An itibariyle Bilkom’un getirdiği ilk PlayStation 5 Modeller online e-ticaret sitelerinde stokta bulunmaktadır. Ama küçük bir artışla…

Türkiye’nin popüler teknoloji mağazalarından birinde stoklarımızda PlayStation 5 İnce Satış fiyatına baktığımızda dijital versiyonun 32.299 TL, disk versiyonunun ise 32.499 TL fiyat etiketine sahip olduğunu görüyoruz. Şu anda satışa sunulan standart PlayStation 5’in dijital versiyonu 31.299 TL fiyat etiketine sahip.

PlayStation 5 Slim’in güncel fiyatları şu şekilde:

Görünen o ki Bilkom, PlayStation 5 Slim’leri satışa sunarken bir miktar enflasyon farkı da eklemiş. Çünkü aynı sitede yer alan 31 Aralık 2023 tarihli İnternet Arşivi’nden PlayStation 5 Slim’in ekran görüntüsüne baktığımızda fiyatların şu şekilde olduğunu görüyoruz: 30.999 TLVe 31.499 TLolarak listelendiğini görüyoruz.

PlayStation 5’in 31 Aralık 2023 tarihli fiyatları şu şekildeydi:

COVİD-19 salgını döneminde satışa sunulan PlayStation 5, üretim ve nakliye sorunları nedeniyle uzun süre stok sorunu yaşayan bir üründü. Sony’nin Türkiye’deki faaliyetlerini durdurması aynı düzeyde olmasa da stok sorununu da beraberinde getirdi. Bilkom distribütörlüğü, PlayStation 5 karaborsadan kalıcı olarak çıkarıldısağlayabilir.

Bu arada PlayStation 5 Slim incelememizi izlemek isterseniz videomuzu şu şekilde bırakıyoruz:

ercis-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

--
Başa dön tuşu