Haber

Murat Kurum: İstanbulluların gündeminde olmayan hiçbir şey bizim gündemimizde de olmayacak.

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla düzenlenen AK Parti İstanbul Aday Tanıtma Toplantısı’nda konuştu. Murat Kurum, “İstanbulluların gündeminde olmayan hiçbir şey bizim gündemimizde de olmayacak. Biz bölücü değil, birleştirici olacağız. Tüm İstanbulluların dostu, kardeşi, yoldaşı olacağız.”

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla düzenlenen AK Parti İstanbul Aday Tanıtma Toplantısı’na katıldı. İBB Lider Adayı Kurum, program kapsamında bir konuşma yaptı. Kurum, konuşmasında İstanbul’un sorunlarına odaklanacaklarını belirterek; Trafik, kentsel dönüşüm ve afetlere hazırlık konularına değindi.

“BİRLİKTE OLACAĞIZ”

Murat Kurum, “Cumhur İttifakımızın adayları olarak 2024 Yerel Seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı, 39 ilçemizi ve meclis üyeliklerimizi kazanma kararlılığıyla birlik olacağımıza inanıyorum. Oy sayımı yapılıncaya kadar. Fatih’in bize emaneti olan İstanbul’umuza 31 Mart gecesi yeniden kavuşacağız.” Bunu daha da yukarılara taşımak için sevgiyle, kararlılıkla, heyecanla çalışacağız” dedi.

“İSTANBUL’UMUZ NE ZAMAN ÇOK ZEVKİNİ KAYBETMEK ÜZERE”

Kurum, “İstanbul tüm insanlığın kalbidir, burada herkes kendi özünü bulmuş, kendi şehrinin izini bulmuştur. Hepimizin şehri olan İstanbul’umuz ne yazık ki birçok güzelliklerini yitirmek üzere. 12 gündür sahada gördüğümüz ve artarak devam eden heyecanı bu salonda görüyor ve “5 yıldır eser ve hizmet eksikliği çeken bu şehir ayağa kalkıyor” diyoruz. yeniden ayağa kalkıyor ve tarihi bir duruş sergiliyor” dedi.

“SOKAKLAR HUZUR VE GÜVENLE DOLANA KADAR ÇALIŞACAĞIZ”

“İstanbul’a söz veriyoruz” ifadesini kullanan Kurum, “İstanbul’un dertlerini, sıkıntılarını bilen kadrolarla bu şehirdeki kaosa son vereceğiz. 81 ilde, İstanbul’da tek riskli bina kalmayıncaya kadar trafik çilesine son vereceğiz.” “Bu ortadan kaldırılıncaya, sokaklar huzur ve güvene kavuşuncaya kadar çalışacağız.” Şeklinde konuştu.

“DAĞITICI DEĞİL BİRLEŞTİRİCİ OLACAĞIZ”

Kurum, “İstanbulluların gündeminde olmayan hiçbir şey gündemimizde olmayacak. Biz bölücü değil, birleştirici olacağız. Tüm İstanbulluların dostu, kardeşi, yoldaşı olacağız.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu