Ekonomi

Emirates, Business Class yolcularının uzun uçuşlarda daha rahat olmasını sağlamak için yeni uçak içi kıyafet setini tanıttı

Emirates, Business Class yolcularına sunulacak yeni bir “uçak içi kıyafet” seti hazırladı. Yenilikçi bir tasarıma sahip olan bu set, rahat ve ince bir sweatshirt, eşofman altı, terlik ve kıyafetlerle uyumlu uyku maskesinden oluşuyor. Kıyafetler, uyurken giyilmek üzere tasarlanmasının yanı sıra, rastgele bir A380 yolcu salonunda veya seyahat ederken gündelik kıyafet olarak da giyilebilecek şekilde tasarlandı.

Emirates’in Business Class Uçak İçi Seti, hafif ve nefes alabilen özellikleriyle bilinen son derece yumuşak bir kumaştan yapılmıştır. Şık kıyafetlerle sportif kıyafetleri bir araya getiren moda trendi athleisure trendine göre tasarlanan çalışmalar, soft mavi tonlarda hazırlandı. İki farklı beden seçeneği bulunan eserler, organik iplikle dokunan jarse örgü yöntemi sayesinde farklı beden tipleriyle uyumlu olabiliyor. Uçak içi giyim seti, yolculara kendilerini bulutların üzerindeymiş gibi hissettirecek yumuşak ve esnek bir konfor sunuyor.

9 saat ve üzeri uçuşlarda Business Class yolcularına tam takım kıyafet, terlik ve göz maskesi verilirken; 2 saat 30 dakika ve daha uzun süren uçuşlarda terlik ve göz maskesi ikram edilmektedir.

Business Class Uçak İçi Üniforma Seti, Emirates’in yolcu deneyimini geliştirmeye yönelik devam eden yatırımlarının bir parçasını oluşturuyor ve tüm sınıflardaki yolcuların “en iyi şekilde uçmasını” sağlıyor. Havayolunun son yatırımları arasında, yenilenen kabin iç mekanları, kaliteli yemeklerden oluşan yeni menüler, şampanya markalarına sahip özel yan kuruluşlar, Emirates kabin grubu için yeni bir ikram ve servis programı, uçakta canlı televizyon yayınları ve kapsamlı bir eğlence dahil olmak üzere 120 uçağa yönelik büyük bir yenileme projesi yer alıyor. arşiv, tüm yolcular için ücretsiz Wi-Fi hizmeti, lüks ikram kitleri ve birinci sınıf bir şarap listesi de içeriyor. Milyonlarca dolar yatırım yapılan ve bir yılı aşkın süredir geliştirme aşamasında olan Business Class Uçak İçi Giyim Seti; Emirates ekibi tarafından konfor, stil ve kullanışlılık açısından sınıfının en iyisi olacak şekilde tasarlandı. New York-Boston arasındaki gidiş-dönüş uçuşlarda deneme süresi boyunca yolcular kıyafetlerle ilgili oldukça olumlu geri dönüşler aldı.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu