Haber

Gençlerbirliği, Bandırmaspor karşılaşmasını Aktepe Stadı’nda oynayacak.

Gençlerbirliği, 19 Şubat Pazartesi günü saat 14.00’te Bandırmaspor ile oynayacağı maç için resmi internet sitesinden açıklama yaptı.

Başkent ekibinden yapılan açıklamada, Ankaragücü – Galatasaray karşılaşmasının Eryaman Stadı’nda oynanacağından Bandırmaspor karşılaşmasının da Aktepe Stadı’nda oynanacağı belirtildi.

“Aktepe Stadı’nda oynanmasına karar verildi”

İşte Gençlerbirliği’nden yapılan açıklama:

Trendyol Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü ile ortak kullanımımızda olan Eryaman Stadyumu, son dönemde yaşanan yoğun maç trafiğinden etkilenmiş ve MKE Ankaragücü-Galatasaray A.Ş. 18 Şubat – Pazar günleri arasında oynanacak maç sonrasında saha zemininin daha da ağırlaşacağı, Teksüt Bandırma Spor ile 18 Şubat’ta oynayacağımız maçta ise saha zemininin futbol oynamaya uygun hale gelmeyeceği TFF ve tarafımızca kanaat edilmiştir. 19 Şubat – Pazartesi.

Bu vesileyle TFF tarafından kulübümüze gönderilen yazıda, 19 Şubat Pazartesi günü Teksüt Bandırma Spor ile oynayacağımız maç için stadyum belirlememiz istenmiş, kulübümüzün stadyum belirtmemesi halinde stadyumun belirleneceği belirtildi. TFF resen stadyum tahsis edebilir.

Kulüp olarak Trendyol 1. Lig’de iç sahamızda kalan maçlarımızın tekrar Eryaman Stadı’nda oynanabilmesi ve zemin bakım çalışmalarının yürütülebilmesi için Eryaman Stadı’ndaki çalışmalar tamamlanana kadar TFF’nin talebi üzerine farklı bir stadyumda oynama kararı aldık. sağlıklı bir şekilde çıktık.
TFF ile yaptığımız görüşmeler ve yazışmalar sonucunda talebimiz üzerine Trendyol 1. Lig’in 23. haftasındaki Teksüt Bandırma Spor karşılaşmasının 19 Şubat Pazartesi günü saat 14.00’te Aktepe Stadı’nda oynanmasına karar verildi.

Kamuoyuna ve siz değerli taraftarlarımıza büyük bir önemle duyuruyoruz.

Ne oldu?

TFF, sahanın Ankaragücü’nün kullandığı yoğun maç trafiğinden etkilenmemesi ve bakımının sağlıklı yapılabilmesi için Gençlerbirliği’nin maçlarını başka bir stadyumda oynaması gerektiği konusunda kulübe bilgi verdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu