Haber

Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı yeni sezon hazırlıklarına başladı

Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) 2023-2024 hazırlıkları kapsamında antrenmanlara başladı.

Manisa’nın tek kadın basketbol takımı olarak TKBL’de üçüncü kez mücadele edecek olan Trippters.com Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı yeni dönemin ilk antrenmanını yaptı. Oyuncular önce baş antrenör Kaan Artun önderliğinde parka inerek teknik antrenmanlarını yaptı.

Turgutlu’nun temsilcisi Yıldırım Beyazıt Spor Spor salonundaki antrenmanların yanı sıra kondisyon antrenmanlarını da kulübün sponsorlarından Bulls Gym Spor Salonu’nda gerçekleştirerek, dönem hazırlıklarını hızlı ve koordineli bir şekilde yürütüyor. Antrenman programı doğrultusunda günde iki kez teknik ve kondisyon antrenmanı olarak oyuncular lig müsabakalarına ağır tempoda hazırlanacak.

Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Grubu Baş Antrenörü Kaan Artun, kadın basketbol takımının hazırlık süreci hakkında bilgi vererek şunları söyledi:

“TKBL’de yeni sezon hazırlıklarımız doğrultusunda diyetisyenimizin ölçümleri yapıldı, yakın zamanda kapsamlı bir sağlık kontrolünden geçeceğiz. Üç hafta sonra antrenman maçları yapmayı planlıyoruz. yönetim olarak iyi bir takım oluşturduk.Takım olarak çok iyi anlaştık.Uyumu profesyonel olarak maçlarımıza yansıtacağımıza inanıyoruz.”

cayajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu