Haber

Sakarya’dan teşekkür

SAKARYA (İGFA) – Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Şanlı bir dizi ziyaret için Ankara’ya gitti. Bir süre önce yatırım programına alınan “SAÜ Kampüs-Çarşı Hattı” tramvay projesinde yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdüren Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nu makamında ziyaret eden Başkan Yüce, geçmiş olsun dileklerini iletti. Sakarya’nın değerli bir ihtiyacına cevap verdiğiniz için teşekkür ederiz.

Kendisine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İnci, Sakarya Milletvekili Lütfi Bayraktar, Çiğdem Erdoğan Atabek, Murat Kaya, Ertuğrul Kocacık ve AK Parti Sakarya İl Lideri Yunus Tever eşlik etti.

Ziyarette “birlik ve beraberliğe” vurgu yapan Başkan Büyük, projenin hayata geçmesinde emeği geçen Bakan Uraloğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz ve AK Parti heyetine özel teşekkürlerini iletti.

Bu projeyle Sakarya’da ulaşımda yepyeni bir sayfa açılacağını ve standartları en üst seviyeye çıkaracaklarını kaydeden Önder Aziz, “İnşallah birlik ve beraberlik içinde vatandaşlarımızla el ele verip, taşıyacağız. Sakarya’mız güzel bir geleceğe.”

Sakarya heyeti daha sonra tramvay projesine ilişkin hazırlanan belgeyi Bakan Uraloğlu’na sunarak günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

kalecik-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu