Ekonomi

Boyner, Help Steps işbirliğiyle IPRA Altın Dünya Ödülleri’ni kazandı

Boyner, aktif yaşamı desteklemek için geçen yıl Help Steps ile işbirliği yaptı. Bu işbirliğini duyurmak amacıyla hayata geçirilen ‘Türkiye’nin ilk yürüyen basın toplantısı ile Medya İlişkileri’ kategorisinde IPRA Altın Dünya Ödülleri’ne layık görüldü.

Uluslararası Halkla İlişkiler Derneği (IPRA) tarafından 1990 yılından bu yana dünya genelindeki başarılı halkla ilişkiler çalışmalarını ödüllendirmek amacıyla düzenlenen IPRA Altın Dünya Ödülleri’nin (GWA) 2023 yılı kazananları açıklandı. Boyner, dünyanın en prestijli yarışlarından biri olarak bilinen yarışta kendi kategorisinde ödül kazandı.

Geçtiğimiz yıl sağlık uygulaması Yardım Adımları ile aktif yaşamı desteklemek için bir iş birliğine imza atan Boyner, başta tüm çalışanları ve müşterileri olmak üzere gün içinde herkesin attığı adımları uyumlu hale getirdi. İki ayın sonunda Help Steps kullanıcılarının attığı adımlar, Boyner’in de desteğiyle sivil toplum kuruluşlarına çifte değer bağışa dönüştü. Proje kapsamında 3,1 milyar GÜS bağışlandı. İyiliğe odaklanan projeleri ile öne çıkan şirket, IPRA Altın Dünya Ödülleri’nde Medya Bağlantıları kategorisinde ödüle layık görüldü.

haberkoycegiz.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu