Haber

Bağdat Caddesi’nde Motosiklet Sürücülerinin Denetimi

Bağdat Caddesi’nde motosiklet sürücüleri için denetim yapıldı. Çok sayıda kişiye fosforlu yelek giymedikleri, kask takmadıkları ve motosikletle kırmızı ışıkta geçtikleri için 436 TL ceza kesildi.

İstanbul Trafik Denetleme Şubesi ekipleri, motosikletlerin yoğun olarak kullanıldığı noktalardan biri olan Bağdat Caddesi’nde denetim gerçekleştirdi. Uygulama noktasında elektrikli ve benzinli motosiklet kullanan sürücüler tek tek durdurularak Genel Bilgi Taraması (GBT) yapıldı. Kontrol sırasında çok sayıda sürücüye ışıklı yeleği olmadığı, kask takmadığı, ehliyetsiz veya ruhsatsız motosiklet kullandığı için 436 TL ceza kesildi. Bağdat Caddesi’ndeki kontrol uygulamasında 32 araç denetlenirken, toplamda 8 bin 234 lira ceza kesildi.

“Cezalandırmaya hazırız”

Reflektör takmadığı için ceza kesilen Mehmet Demir, “Trafik uygulamasına takıldık, reflektörümüz olmadığı için ceza aldık, iyiyiz. Sadece bir kere uyarıyı hak ettik. Beni bağladılar. motosiklet şu an mağduruz şu an Kadıköyden Gaziosmanpaşaya gideceğim mağdur benim 436 lira ceza yedim razıyım ama bisikletimi verirlerse bari eve gideyim bari 40 kilometre git.

Trafik kontrolünde ceza kesilen İbrahim Ekin, “Ehliyetsiz ve kaçak geçiş yapanların yakalanmasından yanayız ancak fosforlu yelek olmadığı için motor bağlantısı kötüydü. para cezasına çarptırıldı ama motor bağlantısı kötüydü. – İSTANBUL

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu