Haber

Aşk-ı Memnu filmiyle gündem yaratan Farah Zeynep Abdullah’ın ünlü bir komedyene aşık olduğu iddia edildi!

Ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah son dönemde gündemden düşmeyen isimlerden biri. Rol aldığı yapımlarla büyük başarıya imza atan oyuncu, geçtiğimiz günlerde yeniden çekimleri başlayan Aşk-ı Memnu filminde Bihter rolüyle seyirci karşısına çıkacak. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre; Ünlü ismin uzun süredir kapalı bir ilişkisi olduğu iddia edilmişti.

Kaynak:https://www.birsenaltuntas.com/magazi…

Ekranların başarılı oyuncusu Farah Zeynep Abdullah, hem özel hayatı hem de mesleği ile magazin dünyasının sevilen isimlerinden biri.

Kariyeri boyunca pek çok yapımda rol alan Abdullah, sadece oyunculuğuyla değil hoşluğuyla da herkesi kendine hayran bırakıyor.

Son dönemde dönem sinemaları ile adından söz ettiren güzel oyuncu, Bergen sineması ile geniş bir hayran kitlesi edinmiştir.

Uzun süredir oyunculuk yaptığı sinemalarda kreatif yapımcılık yapan oyuncunun yeni Aşk-ı Memnu sinemasında Bihter rolüyle merak ediliyor.

Çektiği dizi ve filmlerle sık sık gündeme gelen oyuncunun, uzun süredir ünlü bir komedyenle iletişim halinde olduğu iddia edildi.

Birsen Altuntaş’ın haberine göre Farah Zeynep Abdullah, bir süredir komedyen Yavuz Günal ile aşk yaşıyor.

BKM Mutfak’ta “Yavuz Adında Bir Çocuk” programıyla izleyiciyle buluşan Günay, reklamcılık ve grafik tasarımla da ilgileniyor.

Farah Zeynep Abdullah, magazin gündemine bomba gibi düşen bu tezlerin ardından rastgele bir açıklama yapmadı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu