Haber

Zonguldak’ta bir düğünde havaya ateş açılması nedeniyle çıkan tartışmada 1 kişi hayatını kaybetti

Zonguldak’ta bir düğünde çıkan tartışma sırasında 25 yaşındaki Akın Kaçmak’ın ölümüne neden olan olayda; Baba hakkında 18 yıla kadar hapis, oğul hakkında ise müebbet hapis istemiyle dava açıldı.

Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz 11 Haziran’da meydana gelen olayda; Karaelmas Mahallesi Alsancak Caddesi’ndeki düğünde Akın Kaçmak ile Sadık K. arasında havaya ateş açılması nedeniyle tartışma çıktı. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri geldi; Tarafların herhangi bir sorun olmadığını söylemesi üzerine olay yerinden ayrıldı.

Ancak iddialara göre düğünün ardından Akın Kaçmak tekrar olay yerine gelerek havaya ateş açarak Sadık K. ile konuşmak istediğini söyledi. Merdiven başında beklerken karşı taraftan Mertcan K. gelerek tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine taraflar birbirine ateş açtı. Mertcan K. tabancayla sol bacağından yaralandı. Vücuduna 3 kurşun isabet eden Akın Kaçmak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olayda, Mertcan K.’nin babası Volkan K.’den çıkan kurşunun yanağına isabet etmesi sonucu Ogün K. da yaralandı.

Babaya 18 yıla kadar hapis cezası istendi

Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamede, tutuklu sanık Mertcan K. için müebbet hapis, tutuksuz sanık babası Volkan K. için ise 18 yıla kadar hapis cezası istendi. Olay sonrası yapılan incelemede, Mertcan K.’nin silahından 9, babası Volkan K.’nin silahından 6, Akın Kaçmak’ın silahından da 3 fişek çıktığı belirlendi. Akın Kaçmak’a “kasten öldürme”, Ogün K.’ye “kasten öldürmeye teşebbüs” ve ruhsatsız silah taşıma suçlarından müebbet ve 18 yıla kadar hapis cezası istenen Mertcan K., yarın hakim karşısına çıkacak. önümüzdeki günler.

Babası Volkan K. ise “kasten öldürmeye teşebbüs” ve “ruhsatsız silah bulundurmak” suçlarından 18 yıla kadar hapis cezasına çarptırıldı. -ZONGULDAK

alasehirajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu