Ekonomi

TUBE & STEEL İstanbul 2. Boru, Profil, Tel, Çelik, Üretim ve Teknoloji Fuarı, Mayıs 2023’te TÜYAP İstanbul’da

Boru, profil, tel ve çelik dalının kıtalar arası buluşması TUBE & STEEL İstanbul 2. Boru, Profil, Tel, Çelik, Üretim ve Teknoloji İhtisas Fuarı, 24-27 tarihlerinde Tüyap İstanbul’da ikinci kez ziyaretçileriyle buluşacak. Mayıs 2023.

Çelik Boru İmalatçıları Derneği (ÇEBİD) ve Çelik Dış Ticaret Derneği işbirliği, Çelik İhracatçıları Birliği (ÇİB), Çelik Orbis, Soğuk Hadde, Galvanizli ve Boyalı Sac Sanayicileri Derneği (SOGAD), Türk Yapısal Çelik Birliği (TUCSA) ve Yassı Çelik İhracatı ve TUBE Sanayicileri Derneği (YİSAD) ve KOSGEB’in desteğiyle düzenlenecek olan & STEEL İstanbul 2. Boru, Profil, Tel Çelik, Üretim ve Teknoloji İhtisas Fuarı, 24-27 Mayıs tarihlerinde Tüyap İstanbul Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek. 2023.

TUBE & STEEL Fuarı’nda çelik, boru, profil, tel, yassı çelik, yapısal çelik, çelik servis merkezleri, çelik işleme teknolojisi, boru, profil, tel işleme teknolojisi, boru, profil kaplama, boru, profil ve ek modüller, boru hatları, boru , profil, tel, çelik üretim makinaları, boru, profil, tel test ve muayene teknolojisi, kontak elemanları, pompa, vana, yan sanayi, tedarik ve dağıtım.

Sektör bileşenlerini tek çatı altında buluşturacak olan TUBE & STEEL İstanbul 2. Boru, Profil, Tel Çelik, Üretim ve Teknoloji İhtisas Fuarı, toplam 4 salonda 70 ülkeden 15 bini aşkın nitelikli ziyaretçiyi ağırlayacak. Uluslararası arenadan yüzlerce katılımcı firmanın yer alacağı fuar, yeni iş bağlantıları ile Türkiye’nin ihracat dengesine de değerli katkılar sağlayacak.

Tüyap Fuarcılık Üretim A.Ş. Genel Müdürü İlhan Ersözlü, “Boru, profil ve tel çelik konusunda ülkemizin tek ihtisas fuarı olan TUBE & STEEL Fuarı’nı ikinci kez düzenlemekten büyük mutluluk duyuyoruz. Boru, profil, tel ve çelik her yıl yeni ihracat hedefleri için çabalayan bir sektör olarak karşımıza çıkıyor. Düzenleyeceğimiz fuar ile sektörde yeni iş ilişkilerinin kurulmasını da sağlayacağız. Önümüzdeki yıl mayıs ayında düzenleyeceğimiz fuar için hazırlıklarımız tüm hızıyla devam ediyor, şube temsilcilerimizi fuarımıza davet ediyor, paydaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

TUBE & STEEL İstanbul 2. Boru, Profil, Tel Çelik, Üretim ve Teknoloji Fuarı ; İlk üç gün 10.00-19.00 arası, son gün ise 18.00’e kadar ziyaret edilebilir.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu