Haber

Sarıgül, Kılıçdaroğlu ile görüştü: ‘Yerel seçimler için çok çalışacağız’

CHP listelerinden Erzincan Milletvekili seçilen Mustafa Sarıgül’ün partisi Türkiye Değişim Partisi’nin (TDP) olağanüstü kurultayla feshedilip CHP’ye katılmasının ardından Sarıgül, birleşme tutanağıyla CHP Genel Merkezi’ne gitti.

‘CHP’YE BİR OY DAHA KAZANMAK İÇİN ÇOK ÇALIŞACAĞIZ’

Kılıçdaroğlu ile görüştükten sonra kameraların karşısına geçen Sarıgül, şunları söyledi:

“TDP bugün olağanüstü kongresini yaparak CHP’miz ile birleşme kararı aldı. Gün ayrılık günü değil birleşme günüdür. CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na tüm TDP’liler adına teşekkür ediyorum. Bugünden sonra tüm TDP’liler azimli, üretken ve uyum içinde CHP’ye bir oy daha kazandırmak ve yerel seçimlere en iyi şekilde hazırlanmak için çok çalışacağız.

TDP’li binlerce arkadaşımın selamlarını, saygılarını ve birlik tutanaklarını CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na iletiyorum. İnançlara, laikliğe, milli birliğe, demokrasiye, barışa, özgürlüğe ve ortak bir anlayış içinde yaşayacak kültürlere saygı doğrultusunda hep birlikte çalışmaya devam edeceğimize inanıyorum. Yolu birlikte yürümekten onur ve gurur duyuyorum.”

‘AYRILMAKTAN DEĞİL BİRLİKTE OLMAK İÇİN VARIZ’

Kemal Kılıçdaroğlu şu ifadeleri kullandı:

“Sarıgül Bey ve arkadaşları TDP olarak CHP’ye katılmaya karar verdiler. Son derece memnunuz. Seçimlerde çok sık tekrarladığımız bir slogan vardı, ‘Birlikte birlikte kazanacağız.’ Sarıgül Bey ve ekibine canı gönülden teşekkür ediyorum. arkadaşlar.(HABER MERKEZİ)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu