Haber

Şanlıurfa’da pankartla Cumhurbaşkanı’nı arıyorlar!

ŞANLIURFA (İGFA)– Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün aylardır vatandaşa ulaşamadığını gündeme getiren ve bu durumu belirtmek için belediye binası önüne “kayıp aranıyor” pankartı asan CHP Şanlıurfa İl Başkanı Ferhat Karadağ, şunları söyledi: “Bir vatandaş aylarca Büyükşehir Belediyesi’nde muhatap bulamıyorsa ve Belediye Başkanı Beyazgül ‘Bize ulaşamazlarsa şehrimizin yerel yöneticileri adına büyük ayıp’ dedi.

Söz konusu afişin halkın yerel yönetimlerden beklentilerini ortaya koyduğunu belirten Karadağ, belediyelerin ve belediye başkanlarının halkın taleplerine kulak vermesi gerektiğini vurguladı. Karadağ, “Bir vatandaşın yerel yönetimlerden yanıt almak için böyle bir adım atması maalesef yerel yöneticilerimizin vatandaşla iletişim kurmadaki başarısızlığını gösteriyor.” söz konusu.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve yerel yönetimleri bu durumu düzeltmeye davet eden Karadağ, “Belediye başkanı halkın hizmetinde olmalı ve her zaman vatandaşın taleplerine kulak vermelidir. Halk sizden ancak sizin beklemediğiniz hizmeti bekler. sağlamak.” söz konusu.

CHP Şanlıurfa İl Başkanı Ferhat Karadağ, tüm yerel yönetimleri halkla daha aktif temas kurmaya ve hizmetlerini daha layıkıyla yapmaya davet etti.

guclukonak-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu