Haber

Kadir Canpolat: ’14 Mayıs sıradan bir seçim değil’

OCAK Partisi Kurucu Genel Başkanı Kadir Canpolat, “14 Mayıs asla sıradan bir seçim değildir. Bu bilinçle, bu hassasiyetle lütfen gidip oylarımızı kullanın. Madem topyekun bir savaş başlattılar, Mayıs’ta Türkiye’ye ve Erdoğan’a bir bütün olarak sahip çıkalım” dedi. 14.” söz konusu.

Ocak Partisi ve Osmanlı Ocakları teşkilatının kurucusu Kadir Canpolat, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Erzurum’da düzenlediği mitinge katıldı. Canpolat, Rize, Giresun, Ordu ve Samsun’daki mitingleri takip ettiklerini belirterek, “AK Parti, MHP, BBP, HÜDA PAR ve Ocak Partisi olarak ilk kez Erzurum’da bir aradaydık. Halkın yanındayız. Güçlü Türkiye’nin oluşumu için İttifak’a açık destek verdik, vermeye de devam edeceğiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, tüm AK Parti yetkililerine ve diğer tüm Cumhur İttifakı üyelerine bizi kabul ettikleri için teşekkür ediyorum. Ayrıca mitinge katılımı büyük coşku uyandıran 135 bin Erzurumlu hemşerilerime çok teşekkür ediyorum.Erzurum halkı kararını Cumhur İttifakı ve Sayın Recep Tayyip Erdoğan lehine vermiştir. Miting alanına gelen hemşehrilerimizin ortaya koyduğu fotoğraf da aynı şekilde sandığa yansıyacak Allah’ın izniyle.”

14 MAYIS SIRADAN BİR SEÇİM DEĞİLDİR

Batı medyasında 14 Mayıs seçimleriyle ilgili çıkan haberlere tepki gösteren Canpolat, “Batı medyasında yer alan son haberler, Recep Tayyip Erdoğan’a topyekun bir savaş açıldığını göstermiştir. Batı medyası skandal manşetlerle ve Erdoğan’ı hedef alıyor. Türkiye’deki yerli işbirlikçilerini 14 Mayıs’ta cevaplayacağız.Erzurumlu hemşehrilerim başta olmak üzere tüm vatandaşlarımızı 14 Mayıs’ta mutlaka sandığa gitmeye ve oy kullanmaya davet ediyorum.14 Mayıs asla sıradan bir seçim değildir. Bu bilinç ve hassasiyet lütfen gidin oyumuzu verin Madem onlar topyekûn savaş başlattılar, biz de 14 Mayıs’ta topyekun savaş başlattık.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu