Haber

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel: Sezon sonunda görevimi bitireceğim

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, Alanyaspor karşılaşmasının ardından yaptığı açıklamada, takımı ligde tutmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirterek, “Sezon sonunda gemiyi en iyi şekilde yanaştırıp görevimi bitireceğim. görev.”

Trendyol Süper Lig’in 22. haftasında Hatayspor, Alanyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, son dakikalarda yedikleri golle maçtan 1 puanla ayrıldıklarını belirterek, “Maçlar 85 dakika sürseydi muhtemelen farklı yerlerde olurduk. şu anda. Ama yapacak bir şey yok. Bu futbol, ​​bu yüzden iyi.” konuştu.

Zor bir süreçten geçtiklerini ancak takım olarak bu süreci en iyi şekilde atlatacaklarını kaydeden Demirel, “Geçen hafta topun oyuna sokulması hakem hatasıydı, bugün de penaltı verildi. Konsantrasyon eksikliği nedeniyle taç atışından orta. Penaltı hakkında yorum yapmak istemiyorum. “Genç hakemlere saygı duyuyorum. Türkiye’nin genç hakemlere ihtiyacı var. Ama maçlarda biraz daha dikkat etmeleri gerektiğini de söyleyebilirim” diye konuştu.

“Sezon sonunda gemiyi yanaştırıp görevimi bitireceğim.”

Alt sıralarda yer aldıklarını ve kırmızı bölgeye yakın olduklarını belirten Volkan Demirel, şöyle devam etti: “Allah’ın izniyle buradan çıkacak. Çünkü dediğim gibi bu takımı biz kurduk, planladık. Şimdi İnşallah devre ortasında transferi açabilirsek gelecek destekle büyük ihtimalle aramızdan ayrılırız.” Bunu isteyen oyuncular olabilir. Neden olabilir? Bütçemiz az olduğu için bazı oyuncuların maaşları daha yüksek ve biz bunu karşılayacak durumda değiliz. Bazı oyuncular için transfer talepleri de var. Bunları değerlendirip transferlerine izin vereceğiz. Ama dediğim gibi umarım ilk 8 haftada olduğu gibi herkesi mutlu etmişizdir. şu anda bir düşüş içerisindeyiz. Ancak bu düşüşten en iyi şekilde çıkacağız. Bu sezon sezon başladığında amacımız düşmemekti. Ancak ilk 8 haftada iyi bir performans herkesin beklentisini artırdı. Taraftarlarımız mutlu olmayabilir. Hatay halkı mutlu olmayabilir. İstifamı isteyenler olabilir. Hepsine saygılar. Duyuyorum. Ama tüm sorumluluk bana aittir. Burada ne yönetimin, ne liderin, ne de başkasının sorumluluğu yok. Bu takım için her şeyi ben organize ettim. Bu yüzden dönem sonuna kadar buradayım. Futbol arkadaşlarım bunu çok iyi biliyor, lider de bunu çok iyi biliyor. “Dönem sonunda gemiyi en iyi şekilde yanaştıracağım ve görevimi tamamlayacağım.”

Uzun süredir kazanamama durumu yaşandığını hatırlatan Demirel, takımın gol atınca gol yememe tepkisi verdiğini belirterek, “Bu maç ilk bölgede bekleyerek oynandı çünkü biz Rakibin birçok pas seçeneği olduğunu biliyordu. Pas vermeyi, özellikle yan pasları ve paralel pasları seven bir oyuncu.” Tayfa. Fatih Hoca bunu İstanbulspor’dayken de yapardı genelde. Topla oynamayı seven bir takım. Topu onlara verdik. Blokları iyi kapattık. Çok fazla pozisyon vermedik ama dediğim gibi 86. ve 87. dakikalardaki taç atışından sonra biraz dalgındık. Elbette birçok faktör var. Genç bir takım olmak, Türkiye ligini bilen oyuncularla oynamamak. Elbette bunların hepsi faktörler. Bunların arkasına saklanmak istemiyorum. Tüm sorumluluk bana aittir. Ama dediğim gibi umarım sezon sonunda Hatayspor’u en iyi şekilde ligde bırakacağız. Bundan sonra önümüzdeki dönemin planlamasını yapacağız” dedi.

“Sezon sonuna kadar buradayım”

Demirel, gazetecilere ‘Sezon sonunda takımdan ayrılıyor musun?’ Soruya şu yanıtı verdi: “Hayır, hayır. Gelelim sezon sonunu, yarın ne olacağını bilmiyoruz. Biliyorsunuz yaşadıklarımızdan dolayı. O yüzden sadece bununla ilgili bir plandan bahsediyorum. Tribünlerin de ‘Yönetim istifa etsin’ dediğini duyuyorum. Bu işin hiçbir şeyle alakası yok. Bütün organizasyon, gelen oyuncular, giden oyuncular, sponsorluklar, oyuncuların maaşları, her şey bana ait. O yüzden yönetim durumu yok. Burada her şeyi ben organize ettim. Ben olacağım. Sezon sonuna kadar buradayız. Kimse kendini hissedemez. Yorulmasın. Nasıl ki biz o takımı kurduk, gece gündüz planladık, sezon sonuna kadar da gece gündüz çalışacağım. Bu takımı lige çıkaralım. Bundan sonra benden memnun olurlarsa minnettar olurum, Hatay benim için her zaman çok farklı bir yer oldu. Artık burayı ailem gibi görüyorum. “Ailemi görmedim” Bir ay için. Ama ben burada Hatayspor için çalışmaya devam ediyorum. Sadece sporcular için değil, çalışan herkes için de tüm düzenlemeleri yapıyorum. Bu yüzden dönem sonunda göreceğiz. Kurallara ve durumlara göre hareket ederiz.” – MERSİN

haber-torul.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu