Yaşam

Güldür Güldür Show’un 350. bölümünde komik olaylar yaşanıyor

Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği, televizyon ve tiyatro tarihine adını altın harflerle yazdıran ‘Güldür Güldür Show’ 350. bölümüyle Cumartesi akşamı 20.00’da ekranlarda.

Ödüllü yarışma sunucusu Hüseyin, uzun süredir kiralarını ödemeyen kiracıları Bahadır ile kız arkadaşları Feride ve Ozan’ı para kazanmak için yarışmaya sokar. Hüseyin kazandıkları parayla kirayı ödemelerini isterken grup hiçbir soruya doğru cevap veremez ve evi su basar. Hüseyin evini kurtarmak için üçlüyü hemen evlerine gönderir ve onlara para verir.

Olaylar zinciri, otobüs durağında bekleyen Mesut’un yaşlı teyzeye yardım etmek istemesi ve teyzenin onu reddetmesiyle başlar. Gördüğü yansımalara göre hareket etmek isteyen Mesut’un başına hiçbir şey gelmez. Mesut iyilik yapsa da, ters tepmese de bunun sosyal bir deney olduğunu söyler ve sonunda pes eder.

Ozan, İbrahim, Feride ve Jale’nin maaşları işverenleri Fikri tarafından sürekli geç ödeniyor ve hakları azaltılıyor. Çalışanlar her ne kadar isyan etmek için bir araya gelseler de Fikri’nin söylemleriyle ikna oluyorlar. Sonunda Fikri’nin şoförü Bahadır’dan Fikri’nin özel jet kullandığını öğrenince ortalık karışır.

Kavga eden iki kabile çocuklarını evlendirmeye karar verir. Her ne kadar iki taraf da birbirlerine güvendiklerini her zaman söyleseler de en ufak bir alkış ya da ani bir harekette silahlarını çekiyorlar.

Patlayan konfeti Bahadır’ı ayağından vurur. Sonunda herkes hastaneye gittiğinde gelin ve damat rahat bir nefes alır.

Program sunucusu Paşa, Mehtap’ın kayıp kızını arıyor. Ancak Paşa’nın arama teknikleriyle şu ana kadar kimse bulunamadı. Görgü tanıklarının ve işe alım uzmanının açıklamalarının ardından Bahadır gelir ve Mehtap’ın kızını gördüğünü söyler. O anda başına bir ışık düşer. Mehtap’ın kızının stüdyoda olduğu haberi gelince herkes onu stüdyoda aramaya başlar.

Çiçek aşığı, ünlü şef Mesutto’yu köyüne ziyarete götürür. Çiçek’in yakınları Mesutto’ya yemek tattırmak ister ancak Mesut iyice doyunca hoşlanmadığı yemeği isteksizce yer. Sonunda Çiçek’in amcası Paşa, büyükannesinin yaptığı kelleyi ona yedirmek isteyince Mesutto, bunun büyükannesinin kellesi olduğunu zannederek her şeyi yanlış anlar.

Kaynak: Magazinkolik / Dergi

lacinajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu