Haber

Burak Sergen ile Eşi Nihan Ünsal Arasında Gerginlik Yükseliyor: Burak Sergen Askıya Alındı!

Bir süredir karşılıklı boşanma davalarıyla gündeme gelen Burak Sergen ile Nihan Ünsal arasındaki gerilim tırmanıyor. İkilinin ortasındaki süreç Güvenlik’e taşındı. Uzaklaştırma kararı alındı! İşte Burak Sergen ve Nihan Ünsal arasında yaşanan gerilim, uzaklaştırma kararı ve Nihan Ünsal’ın ses getirecek açıklaması.

Detaylar burada…

Burak Sergen ve Nihan Ünsal, 2019 yılının Şubat ayında nişanlandı ve aynı yılın Haziran ayında dünya evine girdi.

Çiftin memnuniyeti uzun sürmedi! Evlendikten 3 ay sonra Burak Sergen aldatıldığını iddia etti. Ayrıca kısa süre sonra boşanma davası açtı.

İkilinin ortasında o günden sonra sular hiç durulmadı! Nihan Ünsal karşı dava açtı. Nihan Ünsal da Burak Sergen’in hayatında biri olduğunu iddia etti. Bu iddiasını “Çocuğuyla tanıştıracak kadar ciddi bir ilişkisi var” sözleriyle vurguladı.

Dava sürecindeki çift polise taşındı!

Habertürk’ün haberine göre bir süredir şehir dışında olan Nihan Ünsal İstanbul’a döndü. Burak Sergen bu haberi alır almaz Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü Aile Bürosu’na başvurarak uzaklaştırma kararı aldırdı.

Çiftin arasındaki gerilime Nihan Ünsal’ın son açıklamaları eklenecek gibi görünüyor.

Emniyette ifade veren Nihan Ünsal, ifadesinin ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Nihan Ünsal, çarpıcı ifadesinde ‘Henüz boşanmadık’ dedi ve ekledi;

‘İstanbul’a geldiğim için evliyken kız arkadaşıyla oturduğumuz evde kaldıklarını, bu yüzden muhtemelen eve gidip bunu göreceğimi düşündü. Bu yüzden asılsız beyanlarla uzaklaştırma aldı. Ben de ifade verdim. Artık onunla uğraşamam. Zaten Burak Bey’den yeterince psikolojik şiddet görüyorum. Zaten onu içeride görmedim.’

bahcelievlerajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu