Haber

Belediye başkanı sınıf başkanının seçim sözünü yerine getirdi

Belediye başkanı sınıf liderinin seçim sözünü yerine getirdi

Belediye Başkanı Şeyma Döğücü sınıf liderinin sözünü yerine getirdi

İSTANBUL – Sancaktepe’deki Perran Kutman Sarıtaş İlköğretim Okulu’nda sınıf başkanı seçimlerinde aday olan Ömer Yiğit Kızıltepe, Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü’yü okula getirme sözü verdi. Başkan Döğücü, sınıf başkanlığına seçilen öğrencinin talebini reddetmedi, okulu ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi.

Sancaktepe’deki Perran Kutman Sarıtaş İlkokulu’nda sınıf başkanı adayı olan 3. sınıf öğrencisi Ömer Yiğit Kızıltepe, sınıf arkadaşlarına seçim vaadi olarak Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü’yü okula getirme sözü verdi. Başkan Döğücü, sınıf başkanlığına seçilen Ömer Yiğit’in isteğini reddetmedi ve Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya ile birlikte okulu ziyaret etti. Lider Döğücü öğrencilerle bir araya gelerek sohbet etti ve sınıf liderliğine seçilen Ömer Yiğit’i tebrik etti.

Sınıf başkanı seçilen Ömer Yiğit’in isteği üzerine okulu ziyaret eden Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, “Bugün Ömer Yiğit’in başkan seçildiğinde verdiği sözü yerine getirdik. Ömer, ‘Başkanı getireceğim’ dedi. Şeyma Döğücü sınıfa.’ Babası bana bunu söyleyince başkanımız “Sözünü yerine getireceğinden emin olmaya karar verdik. Gelip sınıflarını ziyaret ettik. Zaten bu sözü bekliyorlardı. Böylece doğruyu söyleyen doğru başkanı seçtik. Bu mutluluğu biz de gördük, çok beğendim” dedi.

Ömer Yiğit Kızıltepe, “Şeyma Başkanın sözümü tutmamda bana yardımcı olması beni mutlu etti, kendisini çok seviyorum” dedi.

Ömer Yiğit’in babası Olgun Kızıltepe ise, “Küçük bir çocuğun kalbini kırmak, başkanlık kadar değerlidir. Ömer Yiğit sınıf başkanı seçildiğinde arkadaşlarına böyle bir söz vermişti. Bu isteğimi belediye başkanımıza ilettim, ve çok şükür kırmadı.” “Ömer’in bu isteğini gerçekleştirmesine yardımcı oldular, kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu